Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Post 20-28 (ny) Damåsen "301"

Side 2 / 2

Tor Sandby
(@tor-sandby)
Aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 15 år siden
Innlegg: 7
 

@erikhaugros Vi syklet fra Losby,  innover  Skålsjøveien og satte syklene ved den store møte plassen ved enden av denne veien. Derfra gikk det en tydeligvis  lite brukt, men relativt synlig  sti/far slakt innover åsen rett til posten ved utsiktspunktet. Fint at Østmarka har fått en post til i inneværende Kjentmannsbok. 

Tor

 


Morten Møst likte dette
SvarSitér
Beate Heilemann
(@beatyschka)
Særdeles aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 23 år siden
Innlegg: 57
 

@skogtroll 
Hei Ingunn
Jeg tror Erik H. må ha tatt feil av navnet på vannet. Skiltet ved informasjonen står på høyre side av veien mot Skålsjøen. Det var herfra  jeg gikk opp. Veien nord for Damåsen går opp til demningen ved Drettvann. Her så jeg en stor stein langs veien med noen småsteiner på toppen. Terrenget virket herfra virkelig bratt.


Morten Møst likte dette
SvarSitér
Ingunn Sætervadet
(@skogtroll)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 18 år siden
Innlegg: 149
 

@beatyschka 

hei Beate

og mange takk. Den stien du beskriver må være den jeg har sett på kartet.

hilsen Ingunn


Morten Møst likte dette
SvarSitér
Beate Heilemann
(@beatyschka)
Særdeles aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 23 år siden
Innlegg: 57
 

@skogtroll 
Nja, njo, tja.
Jeg har ikke kartet til 1:20 000. På et av mine Østmarkkart er det en sti som kommer inn fra Drettvannveien. Tror ikke at stien fra oppslagstavla / Skåltjernveien finnes på noe kart. Den virker nytrampet. 
Men jeg er jo interessert om noen tar seg opp nordfra. Som tidligere informert så finnes det en ny bro som går over elva/bekken, som renner ut av overløpet ved Drettvanndemningen.


Morten Møst likte dette
SvarSitér
Ingeborg & Milo
(@ingeborgpersonligcoach-no)
Aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 3 år siden
Innlegg: 28
 

@skogtroll Tok denne posten i går sammen med Stolpejakten på Losby - ble en lang og fin tur... Syklet inn fra Losby, rett før milorgskiltet møtte jeg 2 vandrere som viste seg å være Kjentmann/dame.  De fortalte at du mistet stien og begynte å bushe seg inn når de var på høyde med posten, det ble en tung og bratt tur.  De fulgte et godt tråkk ned igjen som gikk i en fin bue nord for posten og kom ut ved en liten varde ca. 40 m før milorgskiltet.  Jeg fulgte deres råd og begynte ved varden.  På høyde med posten ser det ut som stien svinger til venstre og går rett mot posten, men etter få meter blir det bare villniss der - gikk tilbake og fulgte et svakere spor (som ble tydelig sti igjen like etter) i en fin bue og rett til posten.  Den lå på koordinatene ifge min GPS.

Varde post 28.1
Varde post 28

 


Liv Paltiel, Kristin, Nina Didriksen og 1 personer likte dette.
SvarSitér
Matylda og Sverre
(@matylda-og-sverre)
Nytt medlem Kjentmann
Innmeldt: 8 måneder siden
Innlegg: 1
 

@ingeborgpersonligcoach-no Hei  og takk for sist! Hyggelig med en prat i skogen, og veldig fint at vårt tips hjalp dere opp. Hadde nok blitt tøft å følge vår vei opp gjennom buskas og stup, særlig for Milo! Som vanlig fant vi letteste vei ned igjen etter å ha slitt oss opp gjennom villnisset!


SvarSitér
Side 2 / 2
Del dette