Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Post 22-05 Vestergyllen

2 Innlegg
2 Deltakere
12 Liker
163 Visninger
Nina Didriksen
(@ninad)
Kjentmann
Innmeldt: 22 år siden
Innlegg: 224
Trådstarter  

En nydelig sted! Her er vakre myrer og flott utsikt. Jeg syklet til Engersetra, sa hei til en mann med sykkel, han sa også hei, før jeg fulgte skiløypetraseen innover. Da den dreide nordover tok jeg rett vest og gikk gjennom kratt og lyng, opp og ned et par skrenter, før jeg traff på skiløypas neste del og fulgte denne sørover til post og utsikt. 

Posten henger ikke på det treet som er avbildet i heftet, samme tre som har et bleket blått bånd, derimot noen meter lenger sør.

Flott utsikt, bl.a. mot et gammelt kjentmannspoststed, Hørtekollen (2004).

Underveis møtte jeg et skummelt vesen, men det sto helt i ro, og en innpåsliten sau. Dessuten kunne jeg gumle massevis av blåbær, kjempegode!

(Husk at du kan trykke på bildene så de blir litt større.)

C26BFDAB D76E 4BAD B15B 0A2C48C9FDCE
A7A103E6 2888 4478 B116 E7B2DF9FA123
91472FF8 320B 4872 B1FB 315FE39CCE29
Dette emnet ble endret for 4 uker siden av Nina Didriksen

Hilsen Nina
God tur!


   
Synnøve Kjærstad, Gunnark, Kristin Bøe og 3 andre kjentmenn likte dette innlegget
Sitér
Kristin Bøe
(@kristin)
Kjentmann
Innmeldt: 2 år siden
Innlegg: 41
 

Hei, hei - deilig å kunne gå løs på noen poster igjen. Eller, det endte vel ikke så veldig deilig - men det kommer til å gå så fint, så!  Tur til fots fra Vestmarksetra i nydelig høstvær så det begynte svært bra. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg alltid skal gjøre ting vanskelig for meg - det står helt tydelig at man skal følge skiløypa, men jeg er en råtass til ikke å høre på velmente råd så jeg fulgte min egen vei etter å ha tatt av fra skogsbilveien. Det ble en temmelig bratt oppstigning på siste del mot posten og jeg er egentlig glad for at det stod en benk der. Jeg driver og går inn noen nye støvler og det byr på utfordringer, viste det seg for ca 10. gang. Kan hende at jeg aldri blir venn med disse støvlene til tross for turer i myra, smøring og andre triks. Norges største gnagsår på oversiden av foten!! Heldigvis har jeg litt småtterier på lur når det gjelder bandasjer etc og kan varmt anbefale noe som heter Duoderm 🙂 storesøster til Compeed, tenker jeg.

Vestergyllen

 

Tips vil vel være å følge skiløypa og ikke gå inn støvler på en såpass lang tur(helt selvsagte saker for de fleste). Kos dere! 


   
Synnøve Kjærstad, Gunnark, Hans Löwe Larsen og 3 andre kjentmenn likte dette innlegget
SvarSitér
Del dette