Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

14. desember

ra Ski til sjø. Det er en omtrentlig beskrivelse av dagens etappe. Hold stø kurs mot sydvest. Kjentmannsposter i Frogn forekommer ikke så hyppig, men det har skjedd. I 1998-2000 var det post ved brannvakttårnet på Måren på Nesodden (bildet over). I dag skal vi til et sted som var post i 1994-96 syd for Drøbak. Flyttblokker og kampesteiner er turmål bra nok for kjentfolk. Om denne skriver Frognmarkas venner: ”Veimerke gjennom generasjoner og en fin hvileplass.” Poststedet er nå historisk, området er bygget ut siden sist.

Ledetråd: Det er ikke serveringssted ved det endelige turmålet.

 

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.