Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

19. desember

eidun Fjeldstad Haug har hatt en sentral rolle som forsidepike på mange kjentmannsbøker. På spørsmålet om hvilken post gjennom tidene som har vært den vanskeligste eller verste, svarte hun: De 50 første!

Bildet her gir oss en anelse om hennes anstrengelser.

Pinakler og monolitter er fine turmål. Kjerka mellom Holoaseter og Katnosa var kjentmannspost i 1996-98. Langs Krokskogstupet står det også flere steinsøyler. Vi skal til en av de mest kjente, som var kjentmannspost på slutten av 1990-tallet.

Ledetråd: Det endelige turmålet var aktuelt i forbindelse med en stor idrettskonkurranse.

 

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.