Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Morgenbladets estetiker om skiantrekk

4 Innlegg
2 Deltakere
0 Liker
1,385 Visninger
Morten Møst
(@store-bernhard)
Honorable Member Administrator
Innmeldt: 3 år siden
Innlegg: 306
Trådstarter  

Dessverre bak betalingsmur, men man kan lese både spørsmålet og innledningen på estetikerens svar. 

https://morgenbladet.no/pafyll/2019/02/hvordan-blir-jeg-korrekt-antrukket-i-skiloypa?

 

 


   
Sitér
Nina Didriksen
(@ninad)
Kjentmann
Innmeldt: 23 år siden
Innlegg: 284
 

Du kan jo opprette en spørrespalte her. Dette er jo et viktig tema - for noen. Jeg foretrekker noe behagelig, avpasset etter type tur. Veksler gjerne mellom en sikkert ti år gammel Swix-jakke med ødelagt lommeglidelås og en anorakk fra ungdomstiden (godt brukt, men dessverre ikke korrekt falmet). På buksefronten bruker jeg en sikkert like gammel Swix-bukse (med smale, men ikke tettslikkede ben), eller en svensk turbukse som også av og til opptrer på radio.

På fjellet går det i annet turtøy, også av etter hvert ganske god, gammel årgang. På uteovernattinger dukker det ofte opp noe helt annet. Og sånn går nå turene...

Hilsen Nina
God tur!


   
SvarSitér
Morten Møst
(@store-bernhard)
Honorable Member Administrator
Innmeldt: 3 år siden
Innlegg: 306
Trådstarter  

Du kan jo hjelpe meg med å formulere spørsmål og svaralternativer. Eller mener du en skikkelig Klara Klok-spalte? F eks Kjell Kjent?


   
SvarSitér
Morten Møst
(@store-bernhard)
Honorable Member Administrator
Innmeldt: 3 år siden
Innlegg: 306
Trådstarter  

Jeg har en rød jakke. Jeg har også en sort jakke med fjellvettreglene sydd inn i ryggen på innsiden, men det var ikke derfor jeg kjøpte den. Det er viktig for meg at tøyet ikke har noen påtrengende varemerker e.l. Det viktigste er at tøyet er romslig og fleksibelt, og har mange lommer som kan lukkes med glidelås.

Det meste av tøyet jeg bruker er gammelt som alle haugene. For noen år siden kjøpte jeg noe nytt på Stormberg, det er der den sorte jakka kom fra. Den er fin. Men en person der forsto ikke helt hva vedkommende solgte, og jeg forsto ikke helt hva jeg kjøpte, og jeg endte opp med en bukse med sleng og strikk nederst, som vel egentlig er til alpinbruk. Den har forlengst gått til Fretex. Kjøpte også en rød jakke som viste seg å være av dårlig kvalitet, alltid krøllete og borrelåser som går opp. Det var en skuffelse. Nå bruker jeg stort sett det eldste tøyet, det heter Trang, men snittet er romslig.

Stort sett kan jeg ikke utstå sportsbutikker. Gresvig er verst. Malplassert høy musikk og folk jeg ikke forstår, og omvendt. På XXL er det aldri hjelp å få. Av denne grunn har jeg ennå ikke klart å kjøpe fellski. Kanskje jeg skal forsøke ebay. 


   
SvarSitér
Del dette