Kjentmenn tilbys statistroller i Trolljegeren 2 (aprilsnarr)

HEIÅSEN i Østmarka blir scene for sentrale deler av Trolljegeren 2, oppfølgeren til suksessfilmen der Otto Jespersen utrydder norske troll på statens oppdrag. Nå inviteres ivrige turgåere til å fylle statistroller – som troll. Men det haster hvis du vil være med.

Et troll tester skareføret på Heiåsen under de innledende opptak denne uken. Foto: KJENTMANNSMERKETS VENNER

Skummel scene i den første filmen.

et flotte skareføret i Marka har inspirert regissør André Øvredal til å kaste seg rundt og starte innspillingen av den neste Trolljegeren-filmen tidligere enn planlagt. Denne helgen håper han unnagjøre opptakene til et dramatisk masseopptrinn nær kjentmannsposten på Heiåsen der en flokk med skumle troll på ski jager og fanger en håndfull turgåere. Men til dette trenger Øvredal statister – og setter sin lit til Kjentmannsmerkets venner, skijegere og Ola Dilt-ere.

—Jeg har møtte en rekke slike kjentmenn som har meget gode forutsetninger for å gli inn i rollen som troll. De beveger seg lett og sikkert i terrenget, og har vanligvis vært så mye ute i naturen at de knapt behøver sminke og kostymer, sier Øvrebø.

Under innspillingen blir det mulig både å få Otto Jespersens autograf og stemple på kjentmannsposten på Heiåsen. Hvis du kan tenke deg å vise dine mest trolske sider, er det bare å melde seg på. Du kan benytte kommentarfeltet nederst på denne siden, eller Kjentmenns forum.

Trailer fra Trolljegeren