Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kjentmenn tilbys statistroller i Trolljegeren 2 (aprilsnarr)

HEIÅSEN i Østmarka blir scene for sentrale deler av Trolljegeren 2, oppfølgeren til suksessfilmen der Otto Jespersen utrydder norske troll på statens oppdrag. Nå inviteres ivrige turgåere til å fylle statistroller – som troll. Men det haster hvis du vil være med.

Et troll tester skareføret på Heiåsen under de innledende opptak denne uken. Foto: KJENTMANNSMERKETS VENNER

Skummel scene i den første filmen.

et flotte skareføret i Marka har inspirert regissør André Øvredal til å kaste seg rundt og starte innspillingen av den neste Trolljegeren-filmen tidligere enn planlagt. Denne helgen håper han unnagjøre opptakene til et dramatisk masseopptrinn nær kjentmannsposten på Heiåsen der en flokk med skumle troll på ski jager og fanger en håndfull turgåere. Men til dette trenger Øvredal statister – og setter sin lit til Kjentmannsmerkets venner, skijegere og Ola Dilt-ere.

—Jeg har møtte en rekke slike kjentmenn som har meget gode forutsetninger for å gli inn i rollen som troll. De beveger seg lett og sikkert i terrenget, og har vanligvis vært så mye ute i naturen at de knapt behøver sminke og kostymer, sier Øvrebø.

Under innspillingen blir det mulig både å få Otto Jespersens autograf og stemple på kjentmannsposten på Heiåsen. Hvis du kan tenke deg å vise dine mest trolske sider, er det bare å melde seg på. Du kan benytte kommentarfeltet nederst på denne siden, eller Kjentmenns forum.

Trailer fra Trolljegeren

Comments

  1. Steinar Roland says

    Siden det er nok bever å ta av i Østmarka, så regner jeg med det blir servert beverstuing, barkebrød og granskudd?
    jeg kommer… dersom Clint Eastwood kommer.

  2. Jeg kommer. Må vi ha med matpakke, eller blir vi spist?

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.