Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Velkommen til kjentmannstoppmøtet 2012

Oppdatert: Møtet fant sted 10. januar 2012 på Teaterkjelleren restaurant og bar i Oslo.

KJENTMANNSTOPPMØTET er nå rett rundt hjørnet, og programmet er på det nærmeste klart. Her skal vi ikke røpe for mye, utover at vi behørig vil markere Bernhard Herres 200-årsdag. Det blir også premieutdeling for Kjentmenns julekalender, litt godt å spise, og helt sikkert rikelig med spekulasjoner om hva vi vil finne i den neste kjentmannshåndboken.

Kjentmannstoppmøter har vært en (nesten) årviss foreteelse siden år 2000. Ideen er å samle spesielt interesserte postjegere til en hyggelig kveld i Kjentmannsmerkets tegn. Hvis du har tatt kjentmannsmerket, er i ferd med å ta det eller kan tenke deg å ta det, er du hjertelig velkommen.

Årets møte finner sted 10. januar klokken 18.30. OBS: Påmelding nødvendig. Ta kontakt med mortenmost@mac.com snarest hvis du ønsker å delta, så sender vi deg det du trenger.

 

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.